UNI Economy

Et topp moderne skybasert økonomisystem.

Rustet for fremtiden

100% skybasert

Uni Economy er bygget på nyeste tilgjengelige teknologi. Med sitt tilpasningsdyktige og fleksible rammeverk kan du være trygg på at denne løsningen takler utfordringer som kommer.

Med Uni Economy er du rustet for fremtiden.

economy-logo
uni-economy-

Moduler i Uni Economy

Regnskap

Effektiv bilagsføring i skyen, med et fakturamottak som gjør internfakturering mellom selskaper og klienter til en lek.

Lønn

Nå kan du kjøre lønn direkte fra skyen, hvor som helst, når som helst. Opprett nye ansatte, generer a-melding, send inn og hent tilbakemelding.

Time

Få kontroll på timene. Før timer fra desktop, nettbrett eller mobil. Opprett stillingsmaler, legg inn personer, timearter og overfør timer direkte til lønn og ordre.

Salg

I Uni Economy er opprettelse av tilbud, overføring av ordre og utsending av faktura designet for brukeren. Salg har aldri vært så enkelt.

Hvorfor velge Uni Economy?

Sømløst samarbeid

På alle nivå i systemet kan du ha dialog via chat eller meldinger med dine medarbeidere eller kunder. Systemet støtter dialog helt ned på bilags- og ordrenivå. Historikken vil da kunne lagres for senere bruk.

Brukervennlig

Bruk mobilen til å samle data. Ansatte kan f.eks. bruke mobilen til å dokumentere reiseutlegg. Kjøpsfaktura kan tas bilde av og lastes opp i fakturamottak og godkjennes via mobil.

Automatiserte prosesser

Systemet åpner for automatisering av jobber i alt, fra fakturamottak og OCR-tolking til automatisk oppretting av kunde, leverandør og ansatt.

Åpen og integrasjonsvillig

Uni Economy har Norges råeste API. Vårt åpne API gjør Uni Economy tilgjengelig for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer.

Bankintegrasjon

Med mulighet for bank-integrasjon kan man koble banken til UniEconomy-systemet slik at man kan foreta betalinger direkte fra programmet, og på den måten blir bilagsføring mye enklere og betalingsprossessen raskere!

Nysgjerrig på fremtidens økonomisystem?

For mer info eller bestilling ta kontakt på 51 41 39 00, send en epost til post@randaberg-regnskap.no eller fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg.

Send oss en melding!

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefon (obligatorisk)

    Melding